top of page

Despre Noi

Pasiune pentru sport!

       Putine locuri din lume se masoara, in frumusete si mister cu tara lui Scorilo. De aici, de pe colinele nord-vestice ale Muntilor Tarcu, din Poiana Marului si Valea Bistrei, si-a inceput Scorilo opera de reunificare a statului dac. Un tinut care, conform traditiei populare, s-a dezvoltat sub influenta vechiului Kogaionon, muntele sacru al dacilor, identificat a fi varful Gugu din Muntii Godeanu.

      In tara lui Scorilo, ce se suprapune, in buna parte, peste tara gugulanilor, arata istoria Romanilor, spiritul de demintate si de libertate a lui Scorilo si al fiului sau, regele-erou al Dacie, Decebal(87-106), a dainuit mereu. 

      Fondată în 2023, Asociata Sportiva Montana Banat este o organizație non-profit angajată să creeze schimbări pozitive prin sport. Misiunea noastră este de a împuternici indivizii și comunitățile prin sport și activitate fizică, promovând sănătatea, bunăstarea și incluziunea socială.      Cu o echipă de voluntari și personal dedicați, Asociata Sportiva Montana Banat oferă programe și inițiative sportive inovatoare care promovează stiluri de viață active și sănătoase și aduc oamenii împreună. Fie că este vorba despre desfășurarea de programe pentru tineri, organizarea de evenimente sportive comunitare, Asociata Sportiva Montana Banat se angajează să facă o diferență în viața celor pe care îi servim.  Am lucrat cu numeroși parteneri și părți interesate pentru a crește accesul la sport și activitate fizică, iar programele noastre au afectat viețile a nenumărate persoane. Ca organizație non-profit, Asociata Sportiva Montana Banat se bazează pe generozitatea susținătorilor noștri pentru a continua munca noastră importantă. Prin donații, sponsorizări și parteneriate, suntem capabili să oferim programe și inițiative care fac o diferență reală în viața celor pe care îi servim. Viziunea noastră este o lume în care toată lumea are oportunitatea de a participa la sport și activitate fizică, indiferent de vârstă, abilitate sau mediu. Cu sprijinul dumneavoastră, putem continua să transformăm această viziune în realitate.

Man Running Race
Despre Noi: About
bottom of page